Jag vill starta eget Elians!

Franchisekonceptet Elians har sina rötter på Gotland. Vi som skapat konceptet har sedan 2006 drivit elföretaget Prolekta AB med framgång och med fokus på energieffektiva lösningar. Våra erfarenheter av att driva, ta initiativ och skapa engagemang har vi utvecklat till en affärsmodell som vi kallar Vinnarverkstan. Elians som franchise bygger lika mycket på affärsmodellen som på de produkter och tjänster som erbjuds under varumärket.

I kombination med ditt driv och din vision tror vi på stor gemensam framgång. Vi hjälper våra kunder med lösningar inom elteknik. Våra kunder är både privatpersoner och företag. Vi arbetar hårt med ny teknik och moderna och energieffektiva lösningar. Vi säljer och installerar även solcellsanläggningar. Under 2016 föddes idén om att sälja företagsidén vidare som franchisekoncept. Ta chansen att starta eget i en växande bransch.

Vi söker just nu franchisetagare på följande orter:

  • Kalmar/Öland
  • Västervik/Vimmerby
  • Karlskrona/Ronneby
  • Karlshamn/Kristianstad

Finns inte din stad med, kontakta oss så tar vi en diskussion. Vi har som mål att etablera oss på 15-20 städer i Sverige under de närmaste åren.

Kontaktperson:
Anders Svensson, etableringsansvarig
anders@franchisetorget.se
070-757 22 89