Nyheter

Informationsträffar

Under våren 2020 kommer vi hålla informationsträffar för er som är intresserade att starta eget med vårt franchisekoncept. Vi söker främst franchisetagare i Kalmar, Karlskrona, Kristianstad och Västervik.

Kalmar Öland

Den 21 november kommer vi tillsammans med Franchisetorget ha ett event i Kalmar. Vi söker franchisetagare för området Kalmar och Öland.

Solceller vid strömavbrott

Den 15 maj har vi öppethus vid Elians Gotland och visar upp en lösning för företag hur man kan kombinera solceller med avbrottsfri kraft. Kontoret på Gotland kan nu hållas igång 4 timmar med full drift när det är strömavbrott och inte solen lyser. Skiner solen klarar...

Franchise etableringar

Under maj månad kommer Elians Group att åka runt i södra Sverige och presentera franchisekonceptet Elians i ett samarbete med Franchisetorget.

Nyöppning Oskarshamn

Den 23 maj är det invigning av de nya lokalerna i Oskarshamn. Vi kommer på denna enhet att utföra solcellsinstallationer allt från försäljning, montering, inkoppling till service. - Det kommer inte vara bemannat hela tiden, utan det är tänkt att man bokar tid för...

Elinstallation

Solceller

h

Nyheter

l

Lediga tjänster

Kontakt

Elians Oskarshamn
Nu når oss enklast genom oskarshamn@elians.se eller på telefon 0491-384380.

Beskrivning

Verksamhet: Solceller och billaddare

Kontakta oss